31 Ağustos 2012 Cuma

İstikbal Göklerdedir Ama Mobilya Da Güzeldir

Evet sevgili mobilya severler. Bugün sizlere mobilya hakkında bilgi vereceğiz. Bu mobilya diğer mobilyalardan ayrılıyor çünkü geleceğimiz, yani istikbal bu mobilya ile ilişkili. Evet, doğru düşünüyorsunuz. Bahsettiğimiz mevzu istikbal mobilya. İstikbal en iyi mobilya şirketlerinden biridir. En iyi mobilya şirketlerinden biridir dedik ama aslında ki öyle değildir. Yani en bilinen mobilya şirketlerindendir desek tamamen doğru olur. Mobilya şirketlerinin hepsi aynı değildir. İstikbal mobilya hakkında aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Yatak odası ve genç odası takımları gerçekten başarılı olur bu firmada. Tahta ve suntadan yapılabilir. Örnek vermek gerekirse bizim yatak odası istikbal değil. Dandik bir marka. Adam suntadan yapmış şaştık kaldık. Gardrobun kapağını bir kırdım altından talaş çıktı. Adamlar talaş artıklarından bize gardrop yapıp satmışlar üstelik 2000 TL ödedik buna. Şaştık kaldık. Şimdilerdeyse İstikbal Mobilya yeni bir kampyanya yapmış. İstikbal alana LCD bedava diyorlar. Şaşırdık yine önce sonra anladık ki istikbal güzel kampyanya yapmış. Tabi adamlarda para var huzur var değil mi sevgili arkadaşlarım. Yetkili servis ağları da gayet iyi öyle kardeşler mobilya gibi mitsubishi minibüsle getirip atmıyorlar. Adam gibi gelip kuruyorlar. Hem modüler hem popüler anlayacağınız.

24 Ağustos 2012 Cuma

Güzel Sözler ve Güzel Şarkılar

Evet sevgili güzel söz tutkunları bildiğimiz gibi güzel söz söylemenin ustası sevgili üstadımız Mevlana Celaleddin Rumi hayatını kaybetti. Hepimiz derin üzüntü içerisindeyiz. Aslında yapmamız gereken şey metanetli davranıp üzülmemek ama elden ne gelir. Ölümlü dünya. Şimdi sizlere birkaç alıntı yapacağız ama sizlerin yanlış anlamasından korkuyoruz. Müzikli dünyada dinlemek için yaptığımız ve yapacağımız senkron hataları yüzünden şimdiden sizlerden özür diliyoruz. Müzik dinlemek bir zevktir.

Hugo Çavez: Müzik, insanın ruhunu dalgalandıran, okşayan ve ona ince zevkler tattıran, üstün bir sanattır.
Ajda Pekkan: Eğlen güzelim gününü gün et, ben vazgeçmişken eğlen. Yaraları ben bağlarım sende vakit çok erken.
Aguste Conte: Müzik, İnsana Bir Bayram Gününün Ruh Halini Yaşatır.
Platon: Müziği Gençliğinde Öğrenen Filozofiyi Daha İyi Anlar.
Duman: Kimseyi görmedim ben senden daha güzel. Kimseyi tanımadım ben senden daha özel.
Rubinstein: Müzik dilinin öğrenilmesi diğer dillerin öğrenilmesine benzer. Bu dili çocukluklarından başlayarak öğrenenler ona tüm yaşamları boyunca sahip olabilirler. Fakat yaşı ilerlemiş olanlar için onu öğrenmeyi başarmak hemen hemen imkansızdır.
Kendisinde müzik yeteneği olmayan, seslerin tatlı uyumundan heyecan duymayan bir insan, hainlik ve hırsızlık için yaratılmıştır. Onun ruhu geceden daha karanlık, ihtirasları cehennem gibi karadır.
Orgeneral Ergun Saygun: Sözcüklerle anlatılması olanaksız duygu ve coşkuları; sezdirecek, duyurulacak biçimde düzenlenmiş sesler aracılığıyla başka gruplara yansıtma sanatıdır.
Murat Yılmazyıldırım: Mahzun yüzlü güzele dedim ki Mahzun kırmızıgüle çok benziyorsun yha ayh.